Co se Děje s námi, se světem a v naších životech ?

 

Mnohé, co bylo dříve naší realitou, už přestává být bezpečným a zdravým způsobem života. Měníme se všichni, stejně jako počasí a záleží jenom na nás, zda volíme cestu obtížnou nebo snadnější. Stále více si uvědomujeme, že bychom rádi měli více času na sebe, svoji rodinu, na procházky v přírodě a meditaci. A přesto, že si moc přejeme změnit životní tempo, o kterém víme, že nám nedělá dobře, přesto, že vnitřně víme, že to musíme udělat, je tu cosi, co nás znova a znova vtahuje do nekončícího proudu dalších a dalších úkolů a povinností. A tak jen s povzdechem odložíme svá přání na později. Každý den, který necháme odejít bez hlubokého kontaktu s posvátností života a kouzlem Vnitřního světa vlastní duše, nám přináší stejné otázky. Je tohle opravdu všechno? Prožívám svůj vlastní život anebo něco, co mi není blízké a co mi nesedí? Vím z vlastní zkušenosti, že takové otázky si nekladou všichni lidé. Ale pokud jste těmi, kdo si opravdu přejí změnu a nevíte jak začít, tak vám moje práce může pomoci. Cesta Umění Tvořit nejsou návody na štěstí ani řešení. Protože to, co od života opravdu chcete, víte jen vy sami. Máte ve svém Srdci sen, který je váš. Je vám tak blízký, že je vaší vnitřní Realitou. To jste vy sami. Problém spočívá v tom, že vaše mysl více věří tomu, co přichází od druhých a z vnějšího světa. 

Abyste mohli skutečně prožívat sami sebe jako Cestu svého snu, musíte se proměnit zevnitř ven.

Umění Tvořit je Pozvání do světa energie. Učíte se lépe rozumět svému tělu a jeho skutečnému účelu. Učíte se objevovat, že vaše tělo vás vede mnohem moudřeji než mysl a hlavně v souladu s vaší skutečnou touhou. Nejde o to, tělo přemlouvat, aby vydrželo ještě víc. Jde o to, objevit přes tělo vaši Cestu. Porozumět tomu, že tam, kam tělo už nemůže jít, není cesta. A najít odvahu otevřít jiné dveře. Tělo je skutečný klíč, který otvírá nové dveře.  

 Umění Tvořit nejsou odpovědi, ale Cesta k nim. 

 

Naučit se rozumět vlastní Cestě a nechat svůj Sen aby vás vedl. Malé kroky správným směrem jsou mnohem cennější a více sytící, než běh pryč a proti tomu, co opravdu toužíte začít ve svém životě objevovat a Tvořit. Běh proti je tlak.